Dejme toMu
 
Dominika    Všetičková
Studentka Farmaceutické fakulty UK
Sólový zpěv
sbor: soprán
nástroje: triangl
funkce: expertka přes nová média, fotografka, dirigentka
Vedoucí o ní říká:
"Domi je jednou z mála, co ve schole vydrželi od počátku. Byla ojedinělým případem, který mě v založení scholy podporoval a dával jí šanci. Před studiem na VŠ patřila mezi nejpoctivější členy, čehož teď z důvodu velké vzdálenosti pochopitelně nemůže vždy dostát. Přesto i nadále zůstává oporou přicházející často s různými inovativními nápady."

Dominika Všetičková studuje Zdravotnickou bioanalytiku na Univerzitě Karlově v Hradci Králové. Mezi její koníčky patří in-line bruslení, lyžování a cestování. Miluje seriál Přátelé. Ve schole plní funkci experta přes nová média, kde má za cíl získat 1 000 000 "lajků" na facebookové stránce Dejme toMu. Jejím dalším hudebním posláním je hra na triangl.

Proč chodíš do Dejme toMu?

Jeden z hlavních důvodů je, že ráda zpívám, zvlášť když zpěvem můžu oslavovat Boha. Ovšem další veliký smysl Dejme toMu (a pro mě asi ten nejdůležitější) vidím ve společenství mladých lidí, kteří mají společný základ – víru. A proto jsem ráda, že do něj mohu patřit.

Co by měla vedoucí změnit, abys do scholy chodila ještě raději?

Myslím si, že vedoucí dělá vše proto, abychom byli všichni spokojeni a navštěvovali zkoušky s radostí. Takže žádnou změnu bych nepodnikla.

S kterým zpěvákem, zpěvačkou nebo skupinou bys chtěla, aby si schola zazpívala?

Napadá mě jeden velký adept, se kterým bychom si určitě rádi zazpívali. Pavel Helan. Inspirovali jsme se jím a jeho písničkou iBůh a celkově jeho repertoár je velice vtipný a nápaditý. Proto by nám bylo jistě ctí s ním jakkoliv spolupracovat.

Jak tě ovlivnila tvoje funkce ve schole?

Jelikož bych se měla starat především o Facebook, naučila jsem se díky své funkci zakládat stránky pod touto sociální sítí. Též jsem zjistila, jaké klady i zápory Facebook nabízí, co mi schází nebo vyhovuje (jakožto správci). A pokud ještě stále nemáme váš "lajk" na facebookové stránce Dejme toMu, máte jedinečnou příležitost to napravit. K mému cíli je totiž ještě hodně daleko.

Jakým způsobem bys nalákala nové členy do scholy?

Jak už jsem psala, největším lákadlem je určitě společenství mladých lidí. Takže pokud přemýšlíš, zda k nám jít, tak ti tu nabízím pozitiva, proč bys tak měl učinit (negativa žádná nejsou :-)) - spoustu nových kamarádů, kupu srandy, zážitků, hodně adrenalinu při koncertech, skvělé občerstvení při zkouškách a ještě mnohem víc. Tak neváhej a přidej se k nám!

zpátky