Dejme toMu
 
Eliška    Zbořilová
Studentka Cyrilometodějského gymnázia
Sólový zpěv
sbor: alt
funkce: náborář, rozezpívávač
Vedoucí o ní říká:
"Eliška je mimořádná svým mimořádným pěveckým talentem. Můžu ji přesouvat z hlasu do hlasu, jak se mi zlíbí. Je to holka, která má na všechno odpověď a nebojí se říct svůj názor. Možná má těch názorů někdy až moc, ale my ji máme prostě rádi! :-)"

Eliška Zbořilová studuje na Cyrilometodějském gymnáziu v Prostějově. Baví ji zpěv, hra na klavír, plavání, čtení, kreslení, občas najde i zálibu ve školních hodinách. Ve schole má sice roli, ve které by měla získávat nové členy, ale zatím v tomto úkolu neuspěla ani jednou.

Proč chodíš do Dejme toMu?

Chodím do Dejme toMu, protože dáváme průchod modlitbám k Bohu hudbou, jež zní v srdci každého člověka, který nás kdy slyšel.

Co bys na schole zlepšila?

Nemám ten názor, že bych na schole dokázala něco zlepšit. Možná by bylo fajn, kdybychom se do zpívání a hraní vrhali s větším nadšením. Dokážeme to rozbalit i procítit, tak to ukazujme!

Jaké jídlo na zkouškách máš nejraději?

Jídlo? Nad tím jsem nepřemýšlela. Asi ovoce, co nevysuší, protože je potřeba zpívat. Jinak čistou vodu a Faltýnkovic buchty jsou to nejlepší, co můžete uprostřed skvěle ozvučeného pokoje se skvělými lidmi dostat do pusy, když zrovna není potřeba, aby něco (zpěv) vycházelo z pusy.

Kdo je podle tebe ve schole největším prudičem a jak se to projevuje?

Nejsem to já? Remcám asi pořád.

Jaká funkce a jaký výbor ve schole je podle Tebe nejužitečnější a proč?

Nejužitečnější je asi funkce vedoucí a dirigentky (možná by bylo fajn přidat ještě funkci zásobovatele potravin). Také se mi velmi zamlouvá funkce expert přes opoziční názory, protože je důležité vrátit rozjásané členy scholy zpátky na zem. Co se výborů týče, užitečné jsou všechny. Ale já jsem především ráda za Instrumentální výbor, protože bez nich by to všechno bylo mnohem těžší. Také je super Výbor řidičů. Bez jeho existence bychom se asi nikam nedostali. Díky za všechny funkce a výbory.

zpátky