Dejme toMu
 
Jana    Čarná
Obchodní zástupce
sbor: soprán
Vedoucí o ní říká:
"Janu do scholy přivedla její mladší sestra Katka, která mě však nenápadně upozorňovala, že netuší, jak to bude s její "docházkovou" poctivostí. Doteď netuším, proč mi to říkala, protože od začátku patří právě ona k těm, s nimiž se nejlépe domlouvá a komunikuje. Navíc působí dojmem, že je ze všeho plná nadšení, i když nadšení ostatních se blíží ke dnu :-). A nesmím ani zapomenout na to, že je velice důležitou posilou sopránových zpěvaček!"

Jana Čarná pracuje ve firmě, která prodává mimo jiné nauhličovadla (ne odličovadla :-)). Volný čas ji nejvíce vyplňuje rodina a přátelé. Ráda sportuje, poslouchá hudbu. Také ji zajímá cestování a výlety.

Proč chodíš do Dejme toMu?

Protože musím zastoupit svoji sestru, která má momentálně půlroční výpadek v účasti. Ne, teď vážně. Jsem ráda součástí takové skupiny fajnových lidí, ráda si zazpívám, ráda přidám mším něco navíc, co třeba přivede další lidi do kostela.

Co ti nejvíc vadí či co se ti líbí na Dejme toMu?

Líbí se mi, jak jsou všichni členové talentovaní, šikovní a muzikální. Aneb když se nová písnička podaří hned na druhý (ne-li první) pokus!

Kdo je podle Tebe největším prudičem a jak se to projevuje?

O žádných prudičích nevím :-).

S kterou skupinou, zpěvákem nebo zpěvačkou bys chtěla, aby si schola zazpívala?

Určitě s Coldplay, jakožto moje srdcovka, ale i Adele nebo Lukas Graham.

Co bys vzkázala našim posluchačům?

Že děkujeme za jejich přízeň, ať s námi setrvají! :-)

zpátky